Orden og oppførsel

For å sikre at Kristiansand Bryteklubb er et godt sted å være for alle, har klubbens styre utarbeidet et sett med regler som gjelder klubbens medlemmer. Reglene er hengt opp i klubbens lokaler og kan også fås utdelt på forespørsel.

Mental modenhet og oppførsel

Bryting er en idrett med høy intensitet. Når intensiteten er høy, øker sjansen for å pådra seg skader. Det er derfor viktig at utøverne hurtig er i stand til å tilpasse seg tilbakemeldinger fra trenerne.

Utøvere som ikke evner dette, enten på grunn av dårlig oppdragelse, manglende fokus eller mental/fysisk umodenhet, vil ikke kunne delta på treninger eller arrangementer i regi av Kristiansand Bryteklubb. Vi ønsker at klubben skal være et godt sted å være og at alle bidrar til å skape et godt miljø.

Språk

På  klubbens treninger og arrangementer er det kun lov til å snakke norsk. Påbudet gjelder både foreldre og barn som oppholder seg i klubbens lokaler. Påbudet har sin bakgrunn i at trenerne må kunne være sikre på at ingen barn blir mobbet, latterliggjort eller utestengt. Det er også meget viktig at utøverne forstår hva treneren sier for å unngå at skader oppstår.

Velkommen

Alle som viser god evne til å oppføre seg ordentlig og vilje til å utvikle seg som brytere er hjertelig velkommen i klubben vår.