Barnepartiet hos oss

Kristiansand Bryteklubb’s Idrettsskole ønsker å invitere barn i alderen 5-10 år til et spennende og bredt idrettstilbud. Vi legger vekt på at barna skal få leke og ha det gøy sammen, få utvikle seg og føle mestringsglede. Tilbudet preges i stor grad av lek og allsidig aktivitet med fokus på å opparbeide grunnleggende grovmotoriske ferdigheter som å rulle forover/bakover, hoppe, løpe, klarte, balansere, hinke og kaste/fange og ikke minst bli trygg på egen kropp og ferdigheter, samt samhandling med andre barn.

Vi holder de fleste treninger i brytehallen der det er polstrede matter på vegger og gulv slik at barna kan få utfolde seg trygt og at en kan holde allsidige treninger. Dette er under kontrollerte former med norskspråklige trenere.

Videre ønsker idrettsskolen å kunne gi innføring innen ulike idretter som turn, bryting (flere grener), styrketrening og ballspillidretter. Når været tillater det, vil det i sommermånedene bli lagt opp til gjennomføre uteaktiviteter. Idrettsskolen skal være en trygg arena for barn i aktivitet, samt være med på å bygge nye vennskap og relasjoner. Idrettsskolen har gode og kvalifiserte instruktører.

Antall plasser pr parti er inntil 19 barn pr trening.

Møt opp i brytehallen i Gimlehallen på Tirsdager, Onsdager og Torsdager kl 17-18. Klubben holder stengt i skolens ferier ellers er det trening hele skoleåret.